U bent hier

In de kijker

Activering langdurig zieken: conceptnota’s

De jongste jaren is er een stijging van het aantal langdurig zieken. Hun re-integratie op de arbeidsmarkt wordt daardoor ook steeds moeilijker. Leden van de CD&V-fractie en leden van de N-VA-fractie dienden daarom elk afzonderlijk conceptnota’s in met voorstellen om langdurig zieken opnieuw te activeren op de arbeidsmarkt, zoals inzetten op gezonde werkomstandigheden, werkbaar werk en proeftuinen voor re-integratie. De leden van de commissie bespraken deze conceptnota’s. 

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.