U bent hier

In de kijker

Debriefing Overlegcomité

Op de vergadering van het Overlegcomité van 23 april 2021 bespraken de afvaardigingen van de Federale Regering en de deelregeringen de maatregelen die ze nodig achten om de corona-epidemie aan te pakken. Deze vergadering focuste op de concrete uitwerking van de al afgesproken maatregelen, zoals de heropening van de terrassen, en of er perspectief is voor de heropstart van de evenementensector. De leden van de commissie hielden een debriefing met minister-president Jan Jambon over de genomen beslissingen.

Video

Verslag

699 (2020-2021) nr. 3
79 (2020-2021)
Externe sprekers
Jan Jambon (minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlandse Zaken, Cultuur, Digitalisering en Facilitair Management)
759 (2020-2021) nr. 1
852 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

15:00 uur

79 (2020-2021)
Externe sprekers
Jan Jambon (minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlandse Zaken, Cultuur, Digitalisering en Facilitair Management)
Verslaggever

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.