U bent hier

In de kijker

Relanceplannen Vlaams wielertoerisme

Wielertoerisme is één van de vijf thema’s die minister Zuhal Demir naar voren schuift voor de relance van het toerisme in Vlaanderen. Daarbij zet ze specifiek in op een nieuw wielerbelevingscentrum ‘Cycling in Flanders’ in de Vlaamse Ardennen, een project Jong Koersgeweld in het Hageland en een projectoproep over heel Vlaanderen om recreatief fietsen te stimuleren. Welke timing heeft ze hierbij voor ogen? Welk budget gaat met deze projecten gepaard? Werkt ze samen met haar collega bevoegd voor de mobiliteit als het gaat om fietsinfrastructuur? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.