U bent hier

In de kijker

Onpartijdigheid VRT: gedachtewisseling

Vier onderzoekers van de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Antwerpen maakten een vergelijkende analyse van het VRT Journaal en het VTM Nieuws om na te gaan of de openbare omroep onpartijdig is in zijn berichtgeving over de politieke partijen. De leden van de commissie hielden enkele weken geleden een hoorzitting over dit onderzoek naar de onpartijdigheid van het VRT-aanbod, in deze vergadering wisselden ze hierover van gedachten met minister Benjamin Dalle.

Video

Verslag

71 (2020-2021)
Externe sprekers
Benjamin Dalle (Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media)
775 (2020-2021) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Katia Segers aan minister Benjamin Dalle
2744 (2020-2021)
71 (2020-2021)
Externe sprekers
Benjamin Dalle (Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.