U bent hier

In de kijker

Personeelstekort horeca bij heropstart

Door de coronacrisis was de horeca meer dan zes maanden gesloten, maar de sector heeft nu het perspectief gekregen dat hij op 1 mei de deuren opnieuw mag openen. Heel wat horecapersoneel heeft in tussentijd echter ander werk gevonden, waardoor personeelstekort dreigt bij de heropstart. Is minister Hilde Crevits hiervan op de hoogte? Plant ze specifieke maatregelen? Hoe bereidt VDAB zich voor om openstaande horecavacatures vlot te laten invullen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.