U bent hier

In de kijker

Opleidingscentra voor interventiehonden: ontwerp van decreet

De bestaande dierenwetgeving belemmert de verkopers van interventiehonden, die honden aankopen om ze na een opleiding door te verkopen aan het leger en de politie. De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in om ervoor te zorgen dat deze verkopers niet verplicht worden om nesten te kweken en dat er specifieke regels voor hen gelden. De leden van de commissie bespraken dit ontwerp van decreet en namen het bij de stemming aan. 

Video

Verslag

645 (2020-2021) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.