U bent hier

In de kijker

COVID-sneltesten in bedrijven

In januari ging een pilootproject van COVID-sneltests in essentiële bedrijven van start. Met deze tests kan snel worden nagegaan of personen met kritische functies in die bedrijven besmet zijn met het coronavirus. Ook in het onderwijs is een proefproject van speekseltests opgestart. Hoe evalueert minister Hilde Crevits het pilootproject van sneltests? Ziet ze een uitbreiding mogelijk naar andere sectoren dan de huidige? Ziet ze heil in de speekseltests? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.