U bent hier

In de kijker

Faillissement Boek.be?

Door de coronacrisis kon de hoogmis van het boek, de Boekenbeurs in Antwerpen, in het najaar van 2020 niet doorgaan. De organisator van de Boekenbeurs, Boek.be, vroeg in die periode ook bescherming tegen zijn schuldeisers. Hiervoor geldt een termijn van zes maanden die binnenkort afloopt. Boek.be zoekt nu een overnemer voor de Boekenbeurs en voor zijn andere activiteiten en bezittingen. Hoe ziet minister-president Jan Jambon de toekomst van Boek.be en de Boekenbeurs? Welke rol ziet hij voor de overheid in dezen? Hoe wil hij de dienstverlening van Boek.be voor scholieren vrijwaren? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.