U bent hier

In de kijker

Coronaproof heropenen cultuursector

Door de coronapandemie zijn in heel wat landen geen evenementen mogelijk. In Nederland organiseert de cultuursector momenteel een reeks testevenementen om na te gaan hoe er opnieuw evenementen op een veilige manier kunnen plaatsvinden. Daarbij worden deelnemers vooraf en achteraf getest op besmetting met het coronavirus. Hoe staat minister-president Jan Jambon tegenover dit initiatief? Welke lessen trekt hij eruit? Acht hij een soortgelijk experiment in Vlaanderen mogelijk? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.