U bent hier

In de kijker

Investeringen in ventilatie: voorstel van resolutie

Er is wetenschappelijk aangetoond dat het coronavirus zich kan verspreiden via fijne druppeltjes die in de lucht blijven hangen. Een goede ventilatie en verversing van de binnenlucht doet de kans op besmetting aanzienlijk dalen. Leden van de sp.a-fractie dienden daarom een voorstel van resolutie in, waarbij ze de Vlaamse Regering onder andere vragen om in het relanceplan Vlaamse Veerkracht voldoende middelen uit te trekken voor investeringen in ventilatie en werk te maken van ventilatieadviezen op maat. De leden van de verenigde commissies Economie, Leefmilieu en Welzijn bespraken dit voorstel van resolutie.

Video

Verslag

563 (2020-2021) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.