U bent hier

In de kijker

Stand van zaken aanpak coronacrisis: gedachtewisseling

De Vlaamse Regering nam verschillende maatregelen om de economische gevolgen van de coronacrisis te milderen, waaronder het Vlaams Beschermingsmechanisme. Ze  stelt ook een relanceplan van 4,3 miljard euro voorop en neemt maatregelen om de impact op de arbeidsmarkt te beperken. De leden van de commissie wisselden met minister Hilde Crevits van gedachten over de aanpak van de coronacrisis in de beleidsdomeinen Economie, Wetenschap en Innovatie en Werk en Sociale Economie.

 

Video

Verslag

50 (2020-2021)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw)
685 (2020-2021) nr. 1
Presentatie van minister Hilde Crevits (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

50 (2020-2021)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.