U bent hier

In de kijker

Pax media in het gedrang?

Een aantal recente voorvallen zetten de pax media tussen de VRT en DPG Media onder druk: de Telefactsreportage over de zaak-De Pauw, de recente beheersovereenkomst van de VRT met de Vlaamse overheid, het al dan niet dragen van mondmaskers in televisiestudio’s, ... Hoe wil minister Benjamin Dalle de pax media herstellen? Zal hij de beide partijen aan tafel brengen? Wat is zijn oordeel over de invalshoek van de bewuste Telefactsreportage? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

van Gustaaf Pelckmans aan minister Jan Jambon
2017 (2020-2021)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Jeremie Vaneeckhout aan minister Benjamin Dalle
2002 (2020-2021)

11:00 uur

van Gustaaf Pelckmans aan minister Jan Jambon
2017 (2020-2021)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.