U bent hier

In de kijker

Campagne coronavaccinatie: gedachtewisseling

De voorbije weken raakte bekend hoe de overheid de brede bevolking de kans zal bieden om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Er werd ook een lijst vastgelegd van de risicogroepen, de patiënten met een medische aandoening die voorrang zullen krijgen voor het coronavaccin. De vaccinatie zal gebeuren in grootschalige centra, die recent de deuren openden. Vooralsnog raakt de campagne niet op kruissnelheid door de beperkte beschikbaarheid van vaccins. Een en ander heeft gevolgen voor de uitrol ervan. De leden van de commissie wisselden hierover van gedachten met minister Wouter Beke.

 

Video

Verslag

48 (2020-2021)
Externe sprekers
Wouter Beke (Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding)
635 (2020-2021) nr. 5
Presentatie van minister Wouter Beke (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

48 (2020-2021)
Externe sprekers
Wouter Beke (Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding)
Verslaggever

15:00 uur

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.