U bent hier

In de kijker

Synergie tussen SBS en Telenet

Telecomoperator Telenet is sinds 2018 de grootste aandeelhouder van mediabedrijf SBS Belgium. Die pakte onlangs uit met een rebranding van zijn televisiezenders, en zette daarmee een verdere stap in de synergie tussen SBS en Telenet. Nochtans legt de regelgeving een strikte scheiding op tussen activiteiten van telecomoperatoren en mediabedrijven. Hoe staat minister Benjamin Dalle tegenover deze verdere synergie? Overweegt hij de Belgische mededingingsautoriteit en/of de VRM te vragen een procedure op te starten? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.