U bent hier

In de kijker

Leenrecht bij amateurkunstenorganisaties

Amateurverenigingen kunnen een beroep doen op de bibliotheek van de organisatie waar ze bij aangesloten zijn om tegen betaling werken uit te lenen. De kosten hiervoor kunnen oplopen, want deze verenigingen vallen niet onder de uitzonderingen op het leenrecht. Pleegt minister-president Jan Jambon hierover overleg met het federale niveau? Wil hij een uitzondering op het leenrecht bedingen voor deze organisaties? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.