U bent hier

In de kijker

Campagne Welzijnszorg over betaalbaar wonen

Armoedeorganisatie Welzijnszorg voerde de afgelopen maanden campagne om de nood aan betaalbare en kwalitatieve woningen voor kwetsbare mensen onder de aandacht te brengen. Ze overhandigde ook een petitie aan minister Matthias Diependaele om werk te maken van kwaliteitsverbeteringen en ondersteuning van de private huurmarkt. Hoe staat de minister tegenover de campagne? Met welke elementen uit de petitie wil hij aan de slag gaan? Hoe wil hij het aantal sociale woningen optrekken? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

van Vera Jans aan minister Matthias Diependaele
1693 (2020-2021)
650 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Vera Jans aan minister Matthias Diependaele
1693 (2020-2021)
van Gwenny De Vroe aan minister Matthias Diependaele
1701 (2020-2021)
33 (2019-2020)
Verslaggevers
Bespreking en conclusie

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.