U bent hier

In de kijker

Nieuwe museale site Brugge

Recent bleek uit persberichten dat de Vlaamse Regering 27 miljoen euro zal investeren in de bouw van BRUSK, een nieuwe, flexibel inzetbare museale site naast het bestaande Gruuthuusemuseum in Brugge. Waarom investeert minister-president Jan Jambon in dit nieuwe museum? Welke collecties zal het bevatten? Investeert de Vlaamse Regering nog in andere musea in Brugge? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.