U bent hier

In de kijker

Rapport Expeditie Werk: hoorzitting Ambrassade

De Ambrassade stelde, in samenwerking met VDAB, het rapport Expeditie Werk op. In dit rapport laat De Ambrassade bijna 1000 jongeren aan het woord over hoe zij kwaliteitsvol werk en duurzame loopbanen zien. Het rapport bevat ook beleidsaanbevelingen. De leden van de commissie hielden hierover een hoorzitting met Sara De Potter van De Ambrassade en Milan Calloens van de Vlaamse Jeugdraad.

Video

Verslag

48 (2020-2021)
Externe sprekers
Sara De Potter (beleidsmedewerker jongeren en werk, De Ambrassade) en Milan Calloens (voorzitter werkgroep Werk, Vlaamse Jeugdraad)
740 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Voortzetting van de agenda van de ochtendvergadering

48 (2020-2021)
Externe sprekers
Sara De Potter (beleidsmedewerker jongeren en werk, De Ambrassade) en Milan Calloens (voorzitter werkgroep Werk, Vlaamse Jeugdraad)
Verslaggever

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.