U bent hier

In de kijker

Circulaire economie

De circulaire economie, waarbij mensen en bedrijven zuiniger omspringen met natuurlijke hulpbronnen, kringlopen sluiten, emissies beperken en inzetten op herstel en hergebruik van goederen, kan heel wat tewerkstelling genereren. Ook de Vlaamse Regering wil hier sterk op inzetten bij de relance van de Vlaamse economie post-corona. Welke initiatieven wil minister Hilde Crevits op dit vlak nemen? Hoe wil ze hersteldiensten ondersteunen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
1621 (2020-2021)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Elke Sleurs aan minister Hilde Crevits
1646 (2020-2021)
van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
1621 (2020-2021)
van Robrecht Bothuyne aan minister Hilde Crevits
1660 (2020-2021)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.