U bent hier

In de kijker

Natuurrapport 2020

Het Instituut voor Natuur en Bosonderzoek (INBO) publiceerde onlangs zijn natuurrapport 2020. Daaruit blijkt dat Vlaanderen de doelstellingen niet haalt: het ruimtebeslag neemt toe, de oppervlakte weides daalt dagelijks en de jaargemiddelde temperatuur stijgt, wat tot verdroging leidt. Het rapport doet daarom een aantal aanbevelingen en bundelt die in vier speerpunten. Hoe staat minister Zuhal Demir tegenover de bevindingen uit het rapport? Zal ze de aanbevelingen ter harte nemen? Wat met de biodiversiteitsstrategie 2030? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

509 (2020-2021) nr. 3

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Mieke Schauvliege aan minister Zuhal Demir
1032 (2020-2021)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.