U bent hier

In de kijker

Jaarprogramma 2021 VLAM: hoorzitting

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) maakte zijn jaarprogramma 2021 op. De leden van de commissie hielden hierover een hoorzitting met Guy Vandepoel, Filip Fontaine en Leen Guffens van het VLAM. Ze gingen daarbij ook in op hoe de consumenten de corona-epidemie hebben ervaren, en wat dit heeft betekend voor de landbouw- en visserijsector.

Video

Verslag

40 (2020-2021)
Externe sprekers
Guy Vandepoel (voorzitter VLAM), Filip Fontaine (algemeen directeur VLAM) en Leen Guffens (directeur Promotie VLAM)
641 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

40 (2020-2021)
Externe sprekers
Guy Vandepoel (voorzitter VLAM), Filip Fontaine (algemeen directeur VLAM) en Leen Guffens (directeur Promotie VLAM)
Verslaggever

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.