U bent hier

In de kijker

Natuurrapport 2020

Het Instituut voor Natuur en Bosonderzoek (INBO) publiceerde onlangs zijn natuurrapport 2020. Daaruit blijkt dat Vlaanderen de doelstellingen niet haalt: er is nog te veel vermesting en verzuring van de grond. Het rapport doet daarom een aantal aanbevelingen, zoals de omvang van de veestapel beperken en een lagere binnenlandse consumptie van vlees, en roept op tot betere samenwerking met de landbouwsector. Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover de bevindingen uit het rapport? Zal ze de aanbevelingen ter harte nemen? Hoe vertaalt een en ander zich in het nieuwe Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB) van Europa? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Cathy Coudyser aan minister Hilde Crevits
1102 (2020-2021)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.