U bent hier

In de kijker

Nieuw cultuurkanaal ‘Podium 19’

De Vlaamse Regering besliste eind december om een subsidie van 460.000 euro toe te kennen aan de vzw Brussels Philharmonic voor de opstart van een nieuw televisiekanaal, Podium 19. De andere kunstinstellingen in Vlaanderen nemen ook deel aan dit initiatief. Op dit digitale kanaal op VRTNU, Proximus en Telenet zullen continu producties worden uitgezonden die voorlopig nog niet in de zalen kunnen worden opgevoerd. Het project loopt in een eerste fase van 10 januari tot 30 april 2021. Hoe gebeurt de selectie van de producties? Zullen de Tootssessies van de VRT ook zichtbaar zijn op Podium 19? Uit welke begrotingspost komt de subsidie? Ziet minister Jan Jambon brood in de voortzetting van dit kanaal na de coronacrisis? Bekijk het verslag.

 

 

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Karin Brouwers aan minister Jan Jambon en minister Benjamin Dalle
1105 (2020-2021)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.