U bent hier

In de kijker

Stand van zaken aanpak coronacrisis: gedachtewisseling

De Vlaamse Regering nam verschillende maatregelen om de economische gevolgen van de coronacrisis te milderen, waaronder het Vlaams Beschermingsmechanisme, en stelt ook een relanceplan van 4,3 miljard euro voorop. De leden van de commissie wisselden met minister Hilde Crevits van gedachten over de aanpak van de coronacrisis in de beleidsdomeinen Economie, Wetenschap en Innovatie en Werk en Sociale Economie.

Video

Verslag

31 (2020-2021)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw)
621 (2020-2021) nr. 1
Presentatie minister Hilde Crevits (pdf)

Agenda

Deze vergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

31 (2020-2021)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw)
Verslaggever
van Rita Moors aan minister Hilde Crevits
1132 (2020-2021)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.