U bent hier

In de kijker

Relance toerisme kunststeden

De voorbije jaren werkte Toerisme Vlaanderen succesvol via thematische impulsprogramma’s en hefboomprojecten zoals ‘Vlaamse Meesters’ en ‘100 jaar Groote Oorlog’. Minister Zuhal Demir kondigde aan dat ze op zou gaan naar nieuwe Vlaanderenbrede verhaallijnen inzake toerisme. Zo wil ze de kunststeden ondersteunen die zwaar hebben geleden onder de coronamaatregelen. Hoe evalueert ze de thematische impulsprogramma’s? Welke nieuwe verhaallijnen tekenen zich af? Komen er nieuwe projectoproepen? Hoe zal ze de hefboomprojecten financieren? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.