U bent hier

In de kijker

Opleiding jeugdmonitoren in coronatijden

Jeugdmonitoren krijgen hun opleiding doorgaans in de schoolvakanties. Door de coronamaatregelen konden de voorbije vakantieperiodes de opleidingen niet doorgaan, waardoor de opvolging van de monitorenleiding in het gedrang komt. Ontstaat er een krapte aan opgeleide monitoren? Zitten alle opleidingen in hetzelfde schuitje? Hoe wil minister Benjamin Dalle de jeugdwerkorganisaties hierin ondersteunen? Bekijk het verslag.

 

Video

Verslag

566 (2020-2021) nr. 2

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.