U bent hier

In de kijker

Werking Brailleliga

De Brailleliga verliest vanaf 2021 een deel subsidie door de inwerkingtreding van het nieuwe decreet inzake sociaal-cultureel volwassenenwerk. Hierdoor dreigen blinden en slechtzienden uit de boot te vallen op het vlak van culturele beleving. Op welke basis werd de subsidie voor de Brailleliga geschrapt? Zal minister Jan Jambon overleg plegen met zijn collega van Welzijn om een oplossing te vinden? Hoe zal hij de werking van de Brailleliga verzekeren? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.