U bent hier

In de kijker

Gevolgen van coronamaatregelen voor reissector

Reisbureaus en de evenementsector zijn gesloten door de coronamaatregelen, en de werknemers zijn daardoor tijdelijk werkloos. In het buitenland zijn die sectoren echter wel aan de slag, waardoor Vlaamse bedrijven klanten kunnen verliezen als de reissector opnieuw volledig opstart. Voert minister Zuhal Demir overleg met de sector? Kunnen werknemers in de reissector opleidingen volgen in deze periode? Komt er een campagne om de sector te ondersteunen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:45 uur

van Emmily Talpe aan minister Zuhal Demir
783 (2020-2021)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.