U bent hier

In de kijker

VLAIO-studie: naar een CO2-arme en koolstofcirculaire industrie

Onlangs stelde het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) zijn roadmap voor over hoe de Vlaamse energie-intensieve industrie de transitie naar een CO2-arme en koolstofcirculaire industrie kan maken. Het plan voorziet in het stapsgewijs opschroeven van de klimaatinspanningen. Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover deze roadmap? Hoe zal ze de aanbevelingen omzetten in beleid? Hoe wil ze de milieubeweging meer betrekken bij de uitvoering? Welke rol ziet ze voor de circulaire economie en het hergebruik van materialen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

533 (2020-2021) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Andries Gryffroy aan minister Hilde Crevits
761 (2020-2021)
van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
666 (2020-2021)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.