U bent hier

In de kijker

Begroting 2021

De leden van de commissie rondden vandaag de begrotingsbesprekingen af. Ze bespraken met minister Hilde Crevits de uitgavenbegroting 2021, wat betreft de beleidsdomeinen Economie, Wetenschap en Innovatie en Werk en Sociale Economie, en het programmadecreet bij de begroting 2021, wat betreft het hoofdstuk Economie, Wetenschap en Innovatie.

Video

Verslag

van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1
513 (2020-2021) nr. 10

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van de Vlaamse Regering
15 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheden Economie, Wetenschap en Innovatie en Werk en Sociale Economie van Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw
Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming
van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 8. Economie, Wetenschap en Innovatie Hoofdstuk 9. Inwerkingtreding
Voortzetting van de bespreking en stemming

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.