U bent hier

In de kijker

Begroting 2021

De leden van de commissie ronden vandaag de begrotingsbesprekingen af. Ze bespreken met minister Ben Weyts de uitgavenbegroting 2021, wat betreft het beleidsdomein Onderwijs, en het programmadecreet bij de begroting 2021, wat betreft het hoofdstuk Onderwijs en Vorming. Daarna stemmen ze over deze onderdelen.

Video

Verslag

van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 6. Onderwijs en Vorming Hoofdstuk 9. Inwerkingtreding
Voortzetting van de bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.