U bent hier

In de kijker

Begroting 2021

De leden van de commissie vatten de begrotingsbesprekingen aan. Minister Ben Weyts lichtte de uitgavenbegroting 2021 en het programmadecreet toe, wat betreft de beleidsdomeinen Onderwijs en Vorming. Daarna volgde de bespreking met de commissieleden.

 

 

 

 

Video

Verslag

15 (2020-2021) nr. 5-H
van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1
513 (2020-2021) nr. 12

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van de Vlaamse Regering
15 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheid Onderwijs van Ben Weyts, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand
Benoeming van een verslaggever en bespreking
van de Vlaamse Regering
513 (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 6. Onderwijs en Vorming Hoofdstuk 9. Inwerkingtreding
Benoeming van een verslaggever en bespreking

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.