U bent hier

In de kijker

Vlaanderen topregio: advies VARIO

De Vlaamse Regering formuleerde in haar regeerakkoord de ambitie om Vlaanderen te doen toetreden tot de top 5 van innovatieve regio’s in Europa. In dit verband heeft de regering advies gevraagd aan de Vlaamse Adviesraad voor Innoveren & Ondernemen (VARIO). In zijn advies formuleert VARIO aanbevelingen en concrete actiepunten voor zeven zwakkere punten in het Vlaamse innovatiebeleid. Hoe bekijkt minister Hilde Crevits dit advies? Hoe zal ze de aanbevelingen omzetten in concreet beleid? Hoe gebeurt de monitoring van dit traject? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

van Robrecht Bothuyne aan minister Hilde Crevits
404 (2020-2021)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Andries Gryffroy aan minister Hilde Crevits
468 (2020-2021)
van Robrecht Bothuyne aan minister Hilde Crevits
404 (2020-2021)
van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
464 (2020-2021)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.