U bent hier

In de kijker

Jaarverslag Jeugdhulp 2019

Het jaarverslag Jeugdhulp 2019 van het agentschap Opgroeien maakt melding van een stijgend aantal jongeren dat een beroep doet op intensieve jeugdhulp. Hoe staat minister Wouter Beke tegenover deze cijfers? Wat is de verklaring voor het stijgend aantal verontrustende opvoedingssituaties? Hoe wil hij inzetten op pleegzorg? Welke acties wil hij nemen om de wachtlijsten aan te pakken? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

van Lorin Parys aan minister Wouter Beke
292 (2020-2021)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:15 uur

van Lorin Parys aan minister Wouter Beke
292 (2020-2021)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.