U bent hier

In de kijker

Wijziging Energiedecreet

De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet bij het Vlaams Parlement in om het Energiedecreet uit 2009 op een aantal punten te wijzigen. Zo zijn er onder andere wijzigingen inzake de energieprestatieregelgeving, inzake de handhavingsprocedures bij EPB en EPC, inzake de renovatie-eis binnen een gestelde termijn bij aankoop van een tertiair gebouw, en inzake netbeheer. De leden van de commissie bespraken het ontwerp van decreet, en bij de stemming erover namen ze het aan.

Video

Verslag

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van de Vlaamse Regering
444 (2019-2020) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.