U bent hier

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag binnen de gymnastiek 

Vorige zomer getuigden enkele turners en turnsters over grensoverschrijdend gedrag in de gymnastiek. De Gymfederatie reageerde hierop met de oprichting van een onafhankelijke onderzoekscommissie waar de betrokkenen naartoe kunnen om hun verhaal te doen. Minister Ben Weyts zou voor de financiering zorgen en de onafhankelijkheid van de commissie waarborgen. Zal de onderzoekscommissie ook zelf initiatief ondernemen? Wat is de impact van deze onderzoekscommissie op het integriteitsbeleid in de komende beleidsnota's? Hoe ziet hij de rol van de vzw ‘Voices in Sport’ in dit verband? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.