U bent hier

In de kijker

Middelen dienstencheques 

Recent bleek uit een analyse door bedrijfsrevisoren dat de dienstenchequebedrijven in financiële problemen dreigen te komen. In juli heeft het Vlaams Parlement een resolutie goedgekeurd waarin het vroeg om de volledige indexering van de inruilwaarde van de dienstencheques te onderzoeken. Pleegt minister Hilde Crevits overleg met de sector? Heeft ze oor naar de verzuchtingen? Hoe wil ze de solvabiliteit van de dienstenchequebedrijven verhogen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

6 (2020-2021)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw)
522 (2020-2021) nr. 1
Presentatie van minister Hilde Crevits (pdf)

Agenda

6 (2020-2021)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw)
van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
65 (2020-2021)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.