U bent hier

In de kijker

Crisissituatie bij Boek.be 

Door de coronacrisis kan de hoogmis van het boek, de Boekenbeurs in Antwerpen, dit najaar niet doorgaan. Onlangs vroeg de organisator van de Boekenbeurs, Boek.be, ook bescherming tegen zijn schuldeisers. Pleegt minister-president Jan Jambon overleg met Boek.be? Hoe schat hij het overleven van Boek.be in? Komt er al dan niet een alternatieve boekenbeurs? Wil hij de sector extra ondersteunen? Bekijk het verslag.

 

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.