U bent hier

In de kijker

Stopzetting project Peperbuskerk

De voormalige parochiekerk Peperbus in Borgerhout zou de nieuwe thuishaven worden van Unizo Antwerpen als creatieve broedplaats voor ondernemers en ontmoetingsplek voor buurtbewoners, maar het project werd onlangs stopgezet. Hoeveel subsidies zijn hierdoor verloren gegaan? Hoeveel heeft het project tot nu toe gekost? Hoe wil minister Matthias Diependaele dit project opnieuw op de rails krijgen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Steven Coenegrachts aan minister Matthias Diependaele
3306 (2019-2020)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.