U bent hier

In de kijker

Coronacrisis: stand van zaken aanbevelingen en contactopsporing

Het Vlaams Parlement richtte naar aanleiding van de coronacrisis een tijdelijke commissie op. Die moet een evaluatie maken van de voorbije crisisperiode, er de nodige lessen uit te trekken voor de toekomst, en de eerste aanzetten geven voor een postcoronatraject. Een maand geleden formuleerden de leden van die commissie beleidsaanbevelingen voor de (residentiële) ouderenzorg. In deze vergadering wisselden de leden van de commissie Welzijn met minister Wouter Beke van gedachten over de stand van zaken van die aanbevelingen en over de contactopsporing in functie van een tweede besmettingsgolf.

Video

Verslag

451 (2019-2020) nr. 1
Bijlage: Presentatie minister Wouter Beke (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.