U bent hier

In de kijker

Benoeming provinciegouverneurs Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

Op 17 juli 2020 besliste de Vlaamse Regering over de benoeming van nieuwe provinciegouverneurs voor Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Minister Bart Somers beantwoordde de interpellatie over de politieke benoeming van de drie gouverneurs. Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.