U bent hier

In de kijker

Advies SERV begrotingsbeleid 2021: gedachtewisseling

De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) stelt jaarlijks een rapport op met daarin adviezen voor de opmaak van de komende begroting van de Vlaamse Gemeenschap. De coronapandemie heeft een enorme impact op de economie en heeft ook een budgettair gat geslagen, wat deze oefening nog moeilijker heeft gemaakt. De leden van de commissie wisselden hierover van gedachten met minister Matthias Diependaele en met Danny Van Assche, SERV-voorzitter, en Erwin Eysackers, lid van de studiedienst van de SERV.

 

Video

Verslag

90 (2019-2020)
Externe sprekers
Matthias Diependaele (Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed), Danny Van Assche (gedelegeerd bestuurder UNIZO) en Erwin Eysackers (medewerker studiedienst SERV)
12-A (2019-2020) nr. 2
Bijlage: Presentatie van de SERV (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Externe sprekers
Matthias Diependaele (Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed), Danny Van Assche (gedelegeerd bestuurder UNIZO) en Erwin Eysackers (medewerker studiedienst SERV)
Verslaggever
Arnout Coel
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.