U bent hier

In de kijker

Apps in welzijns- en gezondheidssector

In de welzijns- en gezondheidssector kunnen apps een grote meerwaarde bieden. Op federaal niveau is een platform opgericht dat aan apps een betrouwbaarheidsstempel toekent met drie niveaus. Werkt Vlaanderen op dat vlak samen met de federale overheid? Is minister Wouter Beke van plan een Vlaams platform voor dergelijke apps te ontwikkelen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Katja Verheyen aan minister Wouter Beke
3078 (2019-2020)
van Imade Annouri aan minister Wouter Beke
3082 (2019-2020)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.