U bent hier

In de kijker

Dalend succes Vlaamse renovatiepremie

De voorbije jaren was er een daling van het aantal aanvragen voor een Vlaamse renovatiepremie. Nochtans is er nog steeds grote nood aan renovatie van het woonpatrimonium in Vlaanderen om de klimaatdoelstellingen te halen. Minister Matthias Diependaele kondigde daarom een vereenvoudigd systeem voor dergelijke steunmaatregelen aan via een uniek aanvraagloket. Wat is daarvan de stand van zaken? Welke oorzaken ziet de minister voor de dalende aanvragen? Hoe wil hij het renovatieritme optrekken? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

390 (2019-2020) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Steven Coenegrachts aan minister Matthias Diependaele
2902 (2019-2020)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.