U bent hier

In de kijker

Aanpassingen zomerkampen door coronacrisis

Door de coronacrisis heeft de jeugdsector heel wat aanpassingen moeten doen: buitenlandse kampen mogen slechts binnen een straal van 150 kilometer buiten de landsgrenzen plaatsvinden en het aantal deelnemers is beperkt tot een bubbel van 50 personen. Zijn er voldoende monitoren beschikbaar voor de zomerkampen? Hoeveel kampen werden door de nieuwe regels geannuleerd? Hoe wil minister Benjamin Dalle een oplossing bieden voor jeugdverenigingen die problemen ondervinden met de beperking van de bubbels? Bekijk het verslag.

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.