U bent hier

In de kijker

Deelname aan culturele events verminderd?

In de exitstrategie uit de coronacrisis kunnen er vanaf 1 juli opnieuw culturele evenementen plaatsvinden met een publiek van maximaal 200 personen. Uit onderzoek blijkt dat veel cultuurliefhebbers willen wachten op een vaccin vooraleer ze opnieuw een cultureel evenement bezoeken. Wil minister-president Jan Jambon acties ondernemen ter promotie van de cultuursector? Steunt hij het online aanbod van cultuurorganisaties? Wil hij de steunmaatregelen voor deze organisaties verlengen tot ze opnieuw op hun normale activiteitsgraad zitten? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

389 (2019-2020) nr. 2
410 (2019-2020) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

15:00 uur

van Freya Perdaens aan minister Benjamin Dalle
2861 (2019-2020)
van de Vlaamse Regering
389 (2019-2020) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.