U bent hier

In de kijker

Opvolging coronacrisis: vragen om uitleg

De wereldwijde verspreiding van het coronavirus heeft ook in Vlaanderen zijn sporen nagelaten. De voorbije maanden hielden de leden van de commissie voortgangsrapportages met minister Wouter Beke over de aanpak van de coronacrisis in het beleidsdomein Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. In deze vergadering behandelden ze dit thema verder aan de hand van verschillende vragen om uitleg aan de minister, onder andere over de oprichting van de mobiele testteams, over de beschikbare voorraden aan beschermingsmaterialen, over de ontwikkeling van een app om besmette personen op te sporen, over de jongste versoepelingen van de inperkingsmaatregelen door de Nationale Veiligheidsraad, ...

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.