U bent hier

In de kijker

Rapport lokale aanpak radicalisering: gedachtewisseling

Sinds 2018 doet het Vlaams Vredesinstituut (VVI) onderzoek naar de uitvoering van het Vlaams actieplan ter preventie van gewelddadige radicalisering en polarisering. Een eerste onderzoeksproject focust op de lokale aanpak en preventie van radicalisering. De leden van de commissie wisselden van gedachten over dit onderzoeksrapport met Nils Duquet, directeur ad interim van het VVI en met Maarten Van Alstein, onderzoeker van het VVI.

Video

Verslag

82 (2019-2020)
Externe sprekers
Nils Duquet (directeur ad interim Vlaams Vredesinstituut) en Maarten Van Alstein (onderzoeker Vlaams Vredesinstituut)
421 (2019-2020) nr. 1

Agenda

van Kristof Slagmulder aan minister Bart Somers en minister Zuhal Demir
2801 (2019-2020)

11:00 uur

82 (2019-2020)
Externe sprekers
Nils Duquet (directeur ad interim Vlaams Vredesinstituut) en Maarten Van Alstein (onderzoeker Vlaams Vredesinstituut)
Verslaggevers

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.