U bent hier

In de kijker

Rekenmethodiek raming financiële schade coronacrisis: hoorzitting

De coronacrisis heeft een grote financiële impact gehad op heel wat sectoren. De cultuursector in het bijzonder is zeer zwaar getroffen: theatertournees werden afgelast, optredens konden niet doorgaan, culturele centra moesten hun deuren sluiten, kunstenaars vielen zonder opdrachten, sport- en jeugdverenigingen vielen stil, ... Over de rekenmethodiek voor de raming van deze financiële schade hielden de leden van de commissie een hoorzitting met Sophie Cools, afdelingshoofd Subsidiëring bij Sport Vlaanderen en met Rita De Graeve, adviseur Cultuur en Economie bij het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Video

Verslag

93 (2019-2020)
Externe sprekers
Sophie Cools (afdelingshoofd Subsidiëring, Sport Vlaanderen) en Rita De Graeve (adviseur Cultuur en Economie, Departement Cultuur, Jeugd en Media)
505 (2020-2021) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

93 (2019-2020)
Externe sprekers
Sophie Cools (afdelingshoofd Subsidiëring, Sport Vlaanderen) en Rita De Graeve (adviseur Cultuur en Economie, Departement Cultuur, Jeugd en Media)
Verslaggevers
Cathy Coudyser en Gustaaf Pelckmans

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.