U bent hier

In de kijker

Rekenmethodiek raming financiële schade coronacrisis: hoorzitting

De coronacrisis heeft een grote financiële impact gehad op heel wat sectoren. De cultuursector in het bijzonder is zeer zwaar getroffen: theatertournees werden afgelast, optredens konden niet doorgaan, culturele centra moesten hun deuren sluiten, kunstenaars vielen zonder opdrachten, sport- en jeugdverenigingen vielen stil, ... Over de rekenmethodiek voor de raming van deze financiële schade hielden de leden van de commissie een hoorzitting met Sophie Cools, afdelingshoofd Subsidiëring bij Sport Vlaanderen en met Rita De Graeve, adviseur Cultuur en Economie bij het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Video

Verslag

93 (2019-2020)
Externe sprekers
Sophie Cools (afdelingshoofd Subsidiëring, Sport Vlaanderen) en Rita De Graeve (adviseur Cultuur en Economie, Departement Cultuur, Jeugd en Media)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

93 (2019-2020)
Externe sprekers
Sophie Cools (afdelingshoofd Subsidiëring, Sport Vlaanderen) en Rita De Graeve (adviseur Cultuur en Economie, Departement Cultuur, Jeugd en Media)

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.