U bent hier

In de kijker

Impact coronacrisis op grensarbeid

Tijdens de coronacrisis was de grensarbeid tussen Frankrijk en België strikt gereglementeerd. Sinds de versoepeling van de maatregelen in beide landen komt de fysieke grensarbeid opnieuw op gang, maar er is meer stimulans nodig. Welke maatregelen hiertoe zal minister Hilde Crevits nemen? Komt er een andere aanpak per buurland? Zal de impact van de coronacrisis op de grensarbeid voorwerp uitmaken van onderzoek? Bekijk het verslag.

 

 

Video

Verslag

van Jos Lantmeeters aan minister Hilde Crevits
2701 (2019-2020)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Deze vergadering start na afloop van de vergadering van de Verenigde Commissies voor Wonen en Onroerend Erfgoed en voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie

van Jos Lantmeeters aan minister Hilde Crevits
2701 (2019-2020)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.